21 Shkurt 1927, u hap në Korçë e dyta kinema “Majestik”

Në qytetin e Korçës, më 21 Shkurt 1927, u hap kinemaja e dytë publike “Majestik” dhe që nga ajo kohë shfaqja e filmave për publikun vazhdoi pa ndërprerje.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare