21 Mars 1903, u botua në Sofje numri i parë i gazetës “Vetëtima”

Mërgimtarët shqiptarë në Bullgari, më 21 Mars 1903, botuan në Sofje numërin e parë të gazetës “Vetëtima”. Ajo dilte një herë në dy javë në gjuhën shqipe dhe pjesërisht frëngjisht. Kjo ishte gazeta e dytë shqiptare, pas “Dritës”, që botohej në Sofje.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare