21 Maj 1913, Zef Skiroi njoftoi se arbëreshët e Italisë, e ngritën flamurin shqiptar në Milano

Më 21 Maj 1913, shkrimtari dhe studiuesi arbëresh Zef Skiroi, me anë të një telegrami drejtuar Ministrisë së Punëve të Jashtme të Qeverisë së Përkohshme të Vlorës, njofton se arbëreshët e Italisë, e ngritën flamurin shqiptar në Milano, duke uruar përparim dhe liri të plotë për Kombin e Skënderbeut.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare