21 Korrik 1979, në skenën e TOB u dha premiera e operas “Vajza e Kaçanikut”

Premiera e operas “Vajza e Kaçanikut”, e Rauf Domit, u dha më 21 Korrik 1979, në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply