21 Janar 1997, protestë para selisë të OKB për të drejtat e shqiptarëve në Serbi, Mal të Zi dhe Maqedoni

Në Nju Jork, para selisë të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, Fondacioni “Dedë Gjo Luli”, i komunitetit të mërgimtarëve shqiptarë atje, organizoi më 21 Janar 1997, një demostratë të fuqishme kundër shtypjes së të drejtave të shqiptarëve që jetojnë në trojet e tyre etnike në Serbi, Mal të Zi dhe Maqedoni.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare