21 Janar 1922, studentët shqiptarë në Austri botojnë revistën “Minerva”

Studentët shqiptarë të Universitetit të Gracit në Austri, më 21 Janar 1922, nxorrën numërin e parë të revistës së tyre “Minerva”. Ajo pasqyronte në faqet e saj problemet e kombit tonë, të kulturës, folklorit dhe të letërsisë shqip.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare