Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

21 Gusht 1992, përfundon marrëveshja me OAED-in në Greqi

Në Athinë, më 21 Gusht 1992, u përfundua marrëveshja midis Ministrisë së Punës dhe Përkrahjes Sociale të Shqipërisë, me OAED-in e Greqisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Exit mobile version