20 Tetor 1997, u organizua Konferenca Shkencore në nder të Idriz Ajetit

Idriz Ajeti

Akademia e Shkencave dhe Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë në Tiranë, më  20 Tetor 1997, organizuan Konferencën Shkencore kushtuar përvjetorit të lindjes së shkencëtarit dhe pedagogut Idriz Ajeti, kryetar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, njërit prej personaliteteve intelektuale më të spikatura të shkencës, arsimit dhe kulturës shqiptare të kohëve tona.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply