20 Shtator 1920, qeveria shqiptare dhe delegacioni Jugosllav nënshkruan armëpushim

Shkodër

Midis përfaqësuesve të qeverisë shqiptare e delegacionit Jugosllav, të kryesuar nga Neshiqi, më 20 Shtator 1920, u nënshkrua në Shkodër marrëveshja e armëpushimit. Ndërkohë ushtria jugosllave mbante të pushtuar Kastratin, Shkrelin, Taraboshin dhe bregun e djathtë të Bunës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply