20 Prill 1994, Kuvendi i Shqipërisë miratoi ligjin për ratifikimin e Dokumentit të Partneritetit për Paqe me NATO-n

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, i mbledhur në seancë plenare, më 20 Prill 1994, miratoi Ligjin nr.7816, “Për ratifikimin e Dokumentit Kuadër të Partneritetit për Paqe, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe organizatës së Atlantikut Verior”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare