20 Nëntor 1924, Konventa Konsullore Shqipëri-Itali

Konsullata shqiptare në Milano

Në Romë më 20 Nëntor 1924, u nënshkrua “Konventa konsullore ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë”. Ajo hyri në fuqi një vit me pas.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply