20 Maj 1982, në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit, u dha premiera e baletit “Para Stuhisë”

Në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit. më 20 Maj 1982, u dha premiera e baletit shqiptar me dy akte dhe gjashtë tablo “Para Stuhisë”, me muzikë të Çesk Zadesë. Shfaqja u përgatit nga koreografi Agron Alia, dirigjent Ermir Krantja. Në rolin kryesor, interpretoi Albana Sulejmani

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare