20 Janar 1997, u dekoruan në Romë 20 Albanologë me Urdhërin “Naim Frashëri”

Me rastin e përvjetorit të vdekjes së Gjergj Kastrioti Skënderbeu, më 20 Janar 1997, në Romë u organizua ceremonia e dekorimit me Urdhërin “Naim Frashëri” të 20 albanologëve arbëreshe dhe italianë, ndërmjet të cilëve ishin edhe emra të njohur Elio Mirako, Eugjenio Skalabrio, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare