20 Janar 1977, doli në libraritë e Tiranës “Mbreti Lir” e Shekspirit

Më 20 Janar 1977, në libraritë e Tiranës u vu në qarkullim tragjedia “Mbreti Lir”, një nga kryeveprat e dramaturgut të papërsëritshëm anglez Uilliam Shekspir. Veprat e tij janë botuar dhe ribotuar disa herë në vendin tonë. Shumë prej tyre si “Otello”, “Hamleti”, etj janë vënë me shumë sukses edhe në skenat tona.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare