20 Gusht 1999, Këshilli i Europës hap zyrën e vet në Kosovë

Këshilli i Europës, më 20 Gusht 1999, hapi zyrën e vet në Kosovë, me qëllim që të mbështeste përpjekjet për një zgjidhje të qëndrueshme të konfliktit dhe për një të ardhme demokratike në rajon.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply