20 Dhjetor 1995, televizioni i parë privat në Shqipëri, TV Shijak

TV Shijak

Televizioni i parë privat në vendin tonë transmetoi emisionet e tij të para, më 20 Dhjetor 1995. Ai u ngrit në Shijak dhe mban emrin e qytetit të lindjes.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply