20 Dhjetor 1969, marrëveshje për shkëmbim mallrash mes R.P. të Shqipërisë dhe Italisë

Shqipëri-Itali

Në Romë, më 20 Dhjetor 1969, midis Qeverisë së Republikës Popullore të Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Italisë, u nënshkrua Marrëveshja mbi shkëmbimin e mallrave midis dy vendeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply