2 Qershor 1999, u botua Deklarata e Federatës Panshqiptare, “Vatra”

Deklarata e Federatës Panshqiptare, “Vatra”, që shprehte dhimbjen e thellë të mizorive çnjerëzore, të kryera mbi motrat dhe vëllezërit kosovarë dhe solidaritetin dhe përkrahjen për luftën çlirimtare të patriotëve në tokën martire të Kosovës, u botua me 2 Qershor 1999.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply