2 Nëntor 1917, pushkatohet Themistokli Gërmenji

Themistokli Gërmenji

Pushtuesit francezë, më 2 Nëntor 1917, arrestuan Themistokli Germenjin. Pas vendimit të gjyqit ushtarak të improvizuar, patrioti i flaktë shqiptar u pushkatua në Selanik.

Referencat:

Bibloteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply