2 Maj 1937, Emanueli III dekoron disa personalitete të larta shqiptare

Mbreti i Italisë, Emanueli III, më 2 Maj 1937, dekoroi disa personalitete të larta shqiptare. Nga Oborri Mbretëror, me “Kordonin e madh”, u dekorua kryeadjutanti i Mbretit Zog I, gjenerali Zef Sereqi dhe Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Oborrit Dhimitër Popa. Në Ministrinë e Punëve të Jashtme, këtë dekoratë të lartë, e mori Xhafer Villa.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare