2 Maj 1914, andartët grekë sulmojë Frashërin dhe fshatrat përreth

Më 2 Maj 1914, forcat e andartëve grekë, ndërmarrin një nga sulmet e radhës, ato hynë në Frashër dhe fshatrat përreth, duke i djegur dhe plaçkitur ato. Banorët për të shpëtuar kokat braktisën çdo gjë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare