2 Korrik 1964, TOB vë në skenë operan “Princesha e Çardashit”

Trupa, e Teatrit të Operas dhe Baletit, më 2 Korrik 1964, vuri në skenë operan me 3 akte të kompozitorit hungarez, Imre Kalman “Princesha e Çardashit”, me dirigjent Rifat Teqen dhe regji të Luigj Gurakuqit. U shquan në rolet kryesore, Luiza Çako, Gjoni Athanas, Avni Mula, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply