2 Gusht 1997, u hap ekspozita vetjake e piktorit Ibrahim Kodra “Paqe në Kosovë”

Në Tiranë, më 2 Gusht 1997, u hap ekspozita vetjake e piktorit Ibrahim Kodra “Paqe në Kosovë”, ku u ekspozuan 17 punime të teknikave të ndryshme. Gjatë përurimit dhe më pas, u projektuan pamje me veprimtari të piktorit të madh.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply