2 Dhjetor 1937, marrëdhënie diplomatike midis Ahmet Zogut dhe Bashkimit Sovjetik

Ahmet Zogu

I dërguari i jashtëzakonshëm dhe Ministri Fuqiplotë i Bashkimit Sovjetik, më 2 Dhjetor 1937, i paraqiti letrat kredenciale mbretit Zog I, duke vendosur kështu marrëdhëniet e rregullta diplomatike midis dy vendeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply