19 Tetor 1937, hap i madh në luftën kundër tuberkulozit

Instituti i Shëndetit Publik

Pranë Institutit të Higjenës në Tiranë, më 19 Tetor 1937, u përurua “Shërbimi i përkujdesjes preventive kundra tuberkulozit” dhe me ndihmën e fondit Rokfeler, u instalua aparati i parë rengen në vendin tonë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply