19 Shtator 1924, Fan Noli i kërkon Lidhjes së Kombeve përcaktimin e kufijve

Fan Noli në Lidhjen e Kombeve

Qeveria e Fan Nolit, me anë të letrës së 19 Shtatorit 1924, kërkonte nga Lidhja e Kombeve, përcaktimin e kufijve të Korçës, Vermoshit dhe Shën Naumit, edhe për faktin se shpenzimet për mbajtjen e Komisionit Ndërkombëtar, i kushtojnë buxhetit të varfër shqiptar rreth një million franga ari.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply