19 Shkurt 1929, marrëveshje tregëtare me Belgjikën e Luksemburgun

Midis Shqipërisë nga njëra anë dhe Blegjikës dhe Luksemburgut nga ana tjetër, më 19 Shkurt 1929, u nënshkrua në Beograd “Marrëveshja tregtare provizore mbi bazën e reciproritetit dhe principit të kombit më të favorizuar”. Marrëveshja hyri në fuqi në qershor të atij viti.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare