Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

19 Janar 1926, marrëveshje me Çekosllovakinë

Me shkëmbim notash, më 19 Janar 1926, u përfundua në Tiranë “Marrëveshja tregtare provizore mbi bazën e reciprocitetit dhe kombit më të favorizuar midis Shqipërisë dhe Çekosllovakisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Exit mobile version