18 Shkurt 1937, koncert bamirësie i këngëtares Tefta Tashko

Më 18 Shkurt 1937, këngëtarja Tefta Tashko Koço, e shoqëruar nga pedagogët e muzikës në Liceun e Korçës Prof. Kristo Kono, dha në Korçë një koncert të suksesshëm bamirësie, ku u mblodhën 200 franga ari për të varfrit dhe të uriturit e shumtë të asaj kohe.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare