18 Qershor 1997, në TOB u dha premjera e operas të Xhakomo Rosinit “Sinjor Brushino”

Në Teatrin e Operas dhe Baletit në Tiranë, më 18 Qershor 1997, u dha premjera e operas të Xhakomo Rosinit “Sinjor Brushino”. Autorë të këtij relizimi janë regjizori Nikolin Gurakuqi, dirigjent Bujar Llapa, skenograf Genc Shkodrani dhe kostumografe Anila Zajmi. Interpretuan Mariana Leka, Artan Lika, Izet Salihi, Manjola Konjari, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply