18 Prill 1993, në Universitetin e Sorbonës u zhvillua aktiviteti me temë “Shqipëria e përjetëshme”

Në Universitetin e Sorbonës në Francë, nga data 5 deri më 18 Prill 1993 u zhvillua një seri veprimtarish me temën “Shqipëria e përjetëshme”. Me këtë rast në Paris dhe në qytetet e tjera të Francës, u organizuan shfaqje të Teatrit Kombëtar, mbrëmje poetike dhe letrare, ekspozita me punime të piktorëve shqiptarë, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare