18 Prill 1937, doli numri i parë i gazetës “Shtypi”

Numri i parë i gazetës “Shtypi”, organ politik, shoqëror, kulturor dhe ekononnik doli më 18 Prill 1937. Gazeta dilte dy herë në javë, me 4 faqe. E botonte dhe drejtonte Medin Kamberi, i cili pat themeluar dhe drejtuar disa të përkohëshme, përfshirë dhe revistën e ilustruar “Diana”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare