18 Nëntor 1991, u mbajt seminari mbi shkencat agronomike

Seminar mbi shkencat agronomike

Më 18 dhe 19 Nëntor 1991, në kryeqytet u mbajt seminari kombëtar me temë “Shkencat agronomike në zhvillimet e reja ekonomike të Shqipërisë”. Synimi i këtij tubimi shkencor ishte shfrytëzimi i kapaciteteve të mëdha njerëzore dhe shkencore agronomike, për zhvillmin e bujqësisë në kushtet e shkatërrimit të sistemit kooperativist.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply