18 Maj 1880, Komiteti i Lidhjes së Prizrenit i dërgon memorandum Fuqive te Mëdha kundër copëtimit të trojeve Shqiptare

Komiteti i Degës së Lidhjes Shqiptare të Prizrenit për Shkodrën, më 18 Maj 1880, i drejtoi Fuqive të Mëdha një memorandum, ku kërkonte ndalimin e copëtimit të trojeve shqiptare dhe njohjen e të drejtave kombëtare të popullit më të lashtë të Ballkanit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare