18 Korrik 1915, gjykata ushtarake serbe, dënoi me vdekje krerët e kryengritjes xhonturke, Mustafa Qazimi dhe Haxhi Qamili

Gjykata ushtarake serbe, më 18 Korrik 1915, dënoi me vdekje krerët e kryengritjes xhonturke, Mustafa Qazimi dhe Haxhi Qamili. Ata u ekzekutuan me varje publikisht, në qytetin e Durrësit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply