18 Janar 1991, doli në Prishtinë gazeta “Bujku”

Pas ndalimit të gazetës “Rilindja”, në Prishtinë, më 18 Janar 1991, doli numri i parë i gazetës “Bujku”, që u kthye në tribunën e lëvizjes për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare