18 Janar 1919, doli në Shkodër numri i parë i gazetës “Populli”

Në Shkodër, më 18 Janar 1919, doli numri i parë i gazetës politiko-shoqërore “Populli”. Atë e drejtonte patrioti Sali Nivica. Trajtoi probleme të rëndësishme të mbrojtjes së pavarësisë, të tërësisë tokësore të vendit dhe të bashkimit kombëtar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare