18 Janar 1881, Shkupi, Mitrovica, Vushtria dhe Gjilani u çliruan nga forcat e Sulejman Vokshit

Më 18 Janar 1881, forcat e Lidhjes së Prizrenit, të komanduara nga Sulejman Vokshi, çliruan Shkupin. Gjatë Janarit të atij viti, u çlirua dhe Mitrovica, Vushtria dhe Gjilani.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare