18 Gusht 1992, Republika e Shqipërisë aderoi në dy dokumente të rëndësishme të së Drejtës Ndërkombëtare

Republika e Shqipërisë, më 18 Gusht 1992, aderoi në dy dokumente të rëndësishme të së Drejtës Ndërkombëtare: në “Konventën mbi statusin e refugjatëve”, nënshkruar në Gjenevë, në korrik 1951 dhe në “Protokollin mbi statusin e refugjatëve”, përfunduar në Nju Jork, në janar të vitit 1967.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply