17 Tetor, Çlirimi i Beratit dhe Kuçovës

Berat

Sot është dita e çlirimit të Beratit dhe Kuçovës, nga pushtuesit nazistë dhe kolaboracionistët vendas.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply