17 Qershor 1878, Kuvendi Kombëtar i Lidhjes së Prizrenit, miratoi “Statutin e Lidhjes Shqiptare”

Kuvendi Kombëtar i Lidhjes së Prizrenit, më 17 Qershor 1878, miratoi “Statutin e Lidhjes Shqiptare” dhe “Urdhëresat”, ku trajtoheshin aspekte organizative, politike dhe ushtarake.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply