17 Korrik 1937, u ngrit komisioni i redaktorëve, “Visaret e Kombit”

Më 17 Korrik 1937, u ngrit komisioni i redaktorëve, për botimin e veprës kapitale të kulturës sonë, “Visaret e Kombit”. Në përbërjen e tij, u përfshinë disa nga korifejtë e kulturës kombëtare si, At Benjamin Palaj, Dr. Eqerem Çabej, Prof. Karl Gurakuqi, Dr. Stefan Shundi, Prof. Filip Fishta dhe Safet Butka.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply