17 Gusht 1967, në skenën e TOB, u dha premiera e operas shqiptare, “Heroina”

Në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit, më 17 Gusht 1967, u dha premiera e operas shqiptare, “Heroina” me muzikë të kompozitorit Vangjel Nova dhe libret të Luigj Gurakuqit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply