17 Dhjetor, Shqipëria vendos marrëdhënie të reja me tre shtete

Ministria e Jashtme

17 Dhjetori, është dita e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis vendit tonë dhe Republikës së Finlandës në vitin 1956, midis vendit tonë dhe Republikës së Panamasë në vitin 1978 dhe midis vendit tonë dhe Shtetit të Pavarur të Papuas dhe të Ishullit të Guinesë së Re, në vitin 1991.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply