17 Dhjetor 1994, themelohet Universiteti i Tetovës

Universiteti i Tetovës

Universiteti i Tetovës në Maqedoni u themelua, më 17 Dhjetor 1994. Kjo është një ngjarje e rëndësishme në vargun e përpjekjeve të shqipëtarëve të Maqedonisë për të drejtën e gjuhës dhe shkollës shqipe.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply