Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

16 Tetor 1921,u formua kabineti i Pandeli Evangjelit

Pandeli Evangjeli

Më 16 Tetor 1921, u formua kabineti i Pandeli Evangjelit. Ai mbante portofolin e Kryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, Ministër i Drejtësisë ishte Koço Tase, Ministër i Brendshëm Bajram Fevziu, Ministër i Financave Ahmet Dakli, Ministër i Punëve Botore Zija Dibra, Ministër i Arsimit Hil Mosi dhe Ministër i Luftës Mustafa Maksuti. Kabineti qëndroi në fuqi, më pak se dy muaj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Exit mobile version