16 Shtator 1966, u inagurua në Tiranë Pallati i Madh i Kulturës

Pallati i Kulturës

Në Tiranë, më 16 Shtator 1966, u përurua  Pallati i Madh i Kulturës, qëndra më e  madhe kulturore e kohës. Në të u vendosën Teatri i Operas dhe Baletit, Biblioteka Kombëtare dhe mjedise të tjera për veprimtari  artistike e kulturore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply