16 Shtator 1937, u dha shfaqja filmike në Durrës, në ndihmë të të varfërve e të uriturve

Durrës

Në Durrës, më 16 Shtator 1937, u organizua një shfaqje filmash artistikë, për t’u ardhur në ndihmë të varfërve dhe të uriturve. Pronari i kinemasë Gjon Zaja dhe personeli i shërbimit, u vunë në dispozicion pa shpërblim.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply