16 Shtator 1937, Jorgjie Truja, Marie Kraja dhe Tefta Tashko; koncert në Bari

Marije Kraja, Tefta Tashko, Jorgjie Truja

Në një nga sallat e Panairit të Lindjes në Bari, më 16 Shtator 1937, këngëtaret tona të mirënjohura Jorgjie Truja, Marie Kraja dhe Tefta Tashko, dhanë një koncert. Përshtypje të veçantë tek dëgjuesit, bënë këngët tona popullore dhe kostumet kombëtare, që kishin veshur artistët. Shtypi i vëndit, por dhe ai shqiptar, shkroi gjerësisht për koncertin.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply