16 Shtator 1922, lindi Dhori Shkodrani, gazetar

Voskopoja

Gazetari Dhori Shkodrani, u lind në Voskopojë, më 16 Shtator 1922. Nga viti 1955, e deri sa doli në pension, ka punuar në gazetën “Luftëtari”: në fillim redaktor, pastaj shef i redaksisë së kulturës dhe gjatë viteve 1965-1970, sekretar i kolegjumit të gazetës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply